En fin comeback!

Löderups camping. Ett ställe som varit ett av våra favoritställen att tillbringa en helg på är tillbaka på favoritlistan. Den försvann för ett par år sedan, då Monika och Håkan beslutade sig för att inte fortsätta då arrendet gick ut. Dags att ta lite ledigt.
Ystds kommun behandlade dem väldigt illa så sedan dess har vi bojkottat stället. Vi tyckte väldigt mycket om det där trevliga, välkomnande och skojfriska paret. 
 
Nu har campingen dock för andra gången bytt arrendator, det gick väl inte så bra att ta över efter Håkan och Mona, som ju var väldigt populära, och vi tyckte det var dags att ge dem en chans. 
 
Det blev en fin helg, så fin att vi tänker återvända, Löderup är alltså återigen högt på listan bland våra favoriter. 
Och som jag saknat den vackra skogen bakom campinplaten!
 
Visst är det höst, det märks om inte annat på temperaturen, den lågt stående solen och färgerna. Och de kyligare kvällarna, mörkret kommer tidigare och tidigare. 
Men det går ännu att bada, om än inte så länge......😅
 
Dessutom fick jag stifta bekantskap med ett par fina hundar, möt Zober, en vacker Saluki, och tyska vovven Lotti, med ett hjärta av guld och ögon av bärnsten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Söndagsmorgonen bjöd på en underbar soluppgång, vilken fröjd för både själ, hjärta och öga att avsluta veckan med detta!
 
 
 
På tur med Jösse | Husbilsliv, Höst, Skåne, Österlen | |
Upp