Äntligen barnbarnsgos!

Hur länge har vi inte väntat på att få träffa dessa godingar? Första gången i år faktiskt, förbannade Corona....vi skypar inte heller, jag är väldigt dålig på det, det blir liksom inte samma sak. Jag vill kunna ta i dom, lukta på dom känna på dom......
Och som dom växer! Mest syns det på Liam som fyller fjorton nästa gång, han är längre än mig nu och talar med bruten röst. Stoppa tiden!
 
 
 
 
 
Dessutom har vi bytt husbil, igen! 
 
Så denna helg är vi i Borrby, en camping vi tidigare aldrig besökt. Och kommer troligtvis inte att göra igen. Inget större fel på campingen egentligen, men vi ser inte havet, vi bara hör det. Och vill inte bara vara nära vatten, vi vill se det också. Dessutom har det regnat i massor så utanför vår dörr var en stor pöl med en lerig sörja hela dagen igår. Vilket ju inte lättade upp humöret direkt. Idag skiner solen så det torkar väl upp under dagen.
 
Nog om vädret och nu till vår nya husbil. Vi har bytt till en "Plåtis"! En Karmann Davis 620, årsmodell 2020,  alltså betydligt mindre än den vi hade förut. Detta gjorde vi för att lättare kunna ta oss fram på mindre vägar och att våga köra in i städer vi inte känner till. Innan har vi alltid fått tänka efter var vi kan vända och var vi kan parkera. Då blir det gärna campingplatser, eller ställplatser för den delen. Vi vill även kunna fricampa, alltså köra in på en liten väg vid en sjö och stå där över natten,  och det blir lite lättare med den här. 
Altt som fanns i den stora husbilen, finns även i denna, fast mer kompakt. Så denna helg försöker vi ordning i skåp och lådor och rensa ut det som vi inte behöver eller får plats med. Det blir bara en bild på den idag, ni kommer säkert att tröttas ut av alla bilder som jag kommer att ta när vi "boat" in oss senare ändå.
Men en sak måste jag säga redan nu, dörren! Dörren som öppnas så mycket att det känns som att stå ute att laga mat, jag fullkomligt älskar den!
 
 
Och en runda i naturen har vi såklart också hunnit med, fattas bara annat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lycka, Möten, På tur med Jösse | Barn, Familj, Natur, Nya upptäckter, Plåtis | | Kommentera |
Upp