Och på det följde en perfekt söndagsmorgon.

Precis som om helgen inte var nog liksom.
 
 
Vännerna har en fin liten röd stuga, och ja, den har vita knutar, hos dom parkerade Jösse i helgen. 
Stugan ligger precis intill en liten sjö och det är precis så romantiskt och mysigt som det låter. 
God mat, sköna bad och ljuvliga paddelturer både med, och utan solnedgång har varit temat dessa dagar.
Det är svårt att beskriva känslan av att paddla på spegelblank sjö en sen kväll, och att göra det tillsammans med en vän gör det extra fint.  Att få se himlen spegla sig i vattnet och smälta samman till en enda massa, det är nästan så man blir religiös på kuppen.
(Och ni som känner mig tänker att nu har det slagit över för kärringen.......på allvar. Och ni har rätt såklart, det lär dröja. Fast vad är det dom brukar säga? När fan blir gammal blir han religiös, var det inte så?) Hursomhelt, en himmelsk upplevelse var det i alla fall. 
 
Det utlovade regnovädret som skulle drabba oss, natten mellan lördag och söndag, uteblev och vi vaknade upp till skingrande moln och en stilla sjö.
Assi och jag kunde ta vårt efterlängtade nakenbad, finns det nåt ljuvligaare än att sakta simma i spegelblankt vatten?
Inga ljud hördes från omvärlden, bara vi och vattnets kluckande mot bryggan. Och lite fågelkvitter då och då. Det ljumma vattnet kändes som en smekning över kroppen. Banalt? Javisst, men likväl sant.
Herregud, det här måste vara det mest perfekta sättet att påbörja sin sista dag i veckan, tänkte jag.

Efter badet dukades det upp till en bastant och god frukost, perfekt efter simturen.

Det känns som om denna helg haft ett speciellt skimmer över sig. Man har njutit det där lilla extra, tagit tillvara varenda liten sekund. För vem vet, detta kan ju vara de sista sommarvarma dagarna. Sista ljumma kvällarna. För det är ju faktiskt sista helgen i augusti, och visst känns det att hösten kryper närmare och närmare. 
 
Dags att säga hejdå, städa av husbilen och ge sig av hemåt i sakta mak. Vare sig man vill eller inte, somliga av oss har ju ett jobb att sköta imorgon. Och till de somliga räknas inte längre jag. 😅
Stannar till vid en gårdsbutik och köper färska grönsaker. Närodlat, ekologiskt och fantastiskt gott. 
 
Och som sagt, det var nåt väldigt speciellt med denna helg. Tack Assi och Mille!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På tur med Jösse, Tankar och funderingar, Vänner | Blekinge, Husbilsliv, Livet, Natur, Sommar, Stand up Paddle, Uppleveser | | Kommentera |
Upp