Nya rutiner

När vi är ute över en helg med Jösse så brukar vi sörpla i oss lite kaffe, möjligtvis äta lite frukost, sen börjar vi packa ihop, städa av och förbereda oss för hemfärd. 
Det får vara slut med det nu. Vi har ju faktiskt en hel söndag att utnyttja, och vi har bestämt oss för att njuta även av denna dag, istället för att bara åka hem. Varför har vi inte gjort det tidigare kan man undra?
Idag fick det bli en tur till Knäbäckshusen. En bit nedanför Kivik, inte så långt från Mandelmans trädgårdar i Rörum.
Stranden där ska vara fantastisk, tyvärr smockfull av folk sommartid. Vi tänkte det var en bra dag att besöka detta ställe. Innan det fylls av sommarfirande människor
Det var som ett eget litet  paradis, även om det inte finns en tillstymmelse till grönt ännu, men man får väl ha lite fantasi! 
Och det har jag väldigt gott om säger min man. 😅
 
Där finns även ett litet kapell, S:t Nicolai, litet, välkomnande och gulligt. Kapellet ligger precis ovanför stranden, på en stig som faktiskt är en pilgrimsväg. Tänk att denna lilla stig är en förbindelse med Santiago de Compostela i Spanien! Eller Vadstena, det känns liiiiiite närmare. Det har alltid lockat mig lite det där med pilgrimsvandringar, spännande, lite exotiskt, mystiskt och äventyrligt. En resa utan lyx och överflöd, en resa lite mer in i din egen själ liksom. Kanske bäst ändå att låta bli, för vem vet vad man hittar där?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På tur med Jösse | Husbilsliv, Natur, Nya upptäckter, Skåne, Österlen | | Kommentera |
Upp