Snabbvisit i Spanien!

Det är det här med kemi, jag ska verkligen inte påstå att jag var nån stjärna på kemi eller för den delen fysiklektionerna i skolan. Däremot tyckte jag att det var både  spännande och roligt.
 
Nu är det ju inte just det jag syftar på när jag nämner ordet kemi i just detta inlägg.
 
Ibland träffar man någon människa som man får en speciell kontakt med, det klickar liksom till på alla plan. Det händer inte så många gånger i livet men när det väl händer är det verkligen  en ynnest. 
(Och när det händer över nätet är det speciellt roligt, kommer du ihåg Rantamor?)
 
Nu har det hänt igen, fast denna denna gång i verkliga livet. Vi träffade Mona och Charlie på en ställplats i Simrishamn. Och det sa klick, på riktigt. Kontakten blev tät. 
Några veckor senare flög vi ner för för att tillbringa några dagar tillsammans i deras vackra hem i Altea, Spanien. 
Och vilka dagar vi haft, helt underbara, och bättre guider kunde vi inte drömma om!
Vi ser såklart fram emot vidare äventyr framöver.
 
Vi kan inte med ord tacka för dessa dagar vi fått hos er, gästfriheten, maten, drickat, sightseeingturerna, och framför allt alla härliga skratt! 
Tack Mona och Charlie!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Möten, Vänner | Livet, Nya upptäckter, Spanien, Vänner | |
#1 - - Anna i Portugal:

Nog ser det ut att ha varit ett fint besök ni gjorde i Altea. Vi stannade aldrig där med husbilen, och tänkte att det gör vi en annan gång.. blev aldrig så :) Men en kan ju inte stanna överallt och vi har vänner som bor i Albir så vi får säkert chansen igen. Ser fint ut där!

Svar: Nej, man kan inte stanna överallt, helt rätt. Det finns ju tusen och åter tusen ställen att se. Och ja, det var vackert! 😊
Anneli Esseus

Upp