Midsommar, bring it on!

Då får vi se hur denna mytomspunna helg kommer att bli. Vi dukar bordet med finaste sommarporslinet, ut från köket kommer midsommarmaten med en köttbullar, prinskorvar, ägg, sill, rädisor och, viktigast av allt, jordgubbar. Och med förhoppning om att få sitta ute under en blå himmel.
Och sen, lagom till snapsen får man hastigt lämna det dignande bordet och springa in och huka sig för regnet.
Fast har man redan hunnit snapsa en stund kanske man skiter i regnet? Man sitter helt enkelt kvar i den hopfällbara stolen,  höjer glaset mot de gråtunga molnen och skrålar glatt  "I'm singing inte the rain? 
 
Skojar bara, det har man växt ifrån för länge, länge sen, eller hur?!
 
Och jag är helt säker att det blir en förträffligt bra midsommar. Vi befinner oss på mysiga Martins camping, strax utanför Åhus. En av våra absoluta favoriter. 
Välskött, rent och snyggt överallt, lagom stort, lugnt och fint och ligger vackert precis bredvid Helge å. Värdparet är helt underbara. Här finns även bageri och bistro. Glassen ska vi inte snacka om, mums! Det bästa av allt, medelåldern är ganska hög. Det är lite "hundar och ungar och hembryggt äppelvintypen" av folk. 
 
Så vi går in i en skön lunk, tar av skorna och går barfota, grillar lite, plockar en midsommarbukett och tar en fruktsallad med vääääääldigt mycket dressing till.  
 
Ha en fin midsommar gott folk!
 
 
 
 
 
 
 

På tur med Jösse | Midsommar, Sommar | |
Upp