Lördagsfunderingar

 
Idag hade vi tänkt åka till Lerberget, en liten camping som ser väldigt trevlig och mysig ut. Det ligger precis vid havet bara en liten bit söder om Höganäs.  Men där var fullt. Vidare till Höganäs hamn, också fullt. Så vi chansade på Mölle camping, 3 platser kvar. Va? Börjar det bli så fullt överallt redan? Vi insåg att vi kanske får lägga om taktik denna sommar. Har aldrig bokat plats nånstans utan alltid kört och chansat, och för det mesta har det gått bra.
 
 
Hur blir det nu, när alla ska vara hemma i Sverige? Turister får komma hit men vi är inte välkomna dit? Det rimmar lite illa,  och jag befarar att det kan bli väldigt trångt på alla våra campingar/ställplatser.  Dessutom bör man ju hålla sig inom två timmars restid hemifrån. Hur ska det gå till om vi blir bortträngda av invällande turister? 
Tvingas stanna hemma? Känns inte som ett alternativ. 
 
Har vi kunnat leva så fritt som vi faktiskt har i Sverige under coronapandemin, utan att behöva vara inlåsta, så känns det inte som man har lust att tvingas stanna hemma pga turismen. Vi som stått ut, hållit ut och hållt avstånd borde få lite belöning för mödan och få njuta av en sommar hemma i Sverige. På behörigt avstånd förstås. 
 
Nej, nu målar jag kanske fan på väggen, det blir säkert hur bra som helst, i sommar också! 
 
Hursomhelst, vi har det bra på First Camp Mölle, och stannar till söndag! Ha en fin helg alla ni därute! 
 
Bilderna är från gårdagen, i Falsterbo och nån från Skanör. Var lite sugna på att bo i vackra Skanör nån natt, men där gillar man nog inte husbilar. Ställplatserna som erbjuds där duger inte. Dom suger. Och vill dom inte tjäna pengar på oss så slipper dom. Det finns andra som vill.
Och har man bara cyklar med sig tar man ju sig lätt dit ändå. 😂😂😂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På tur med Jösse, Tankar och funderingar | Husbilsliv, Kullahalvön, Livet, Skåne | |
Upp