Baggar, svampar och mossa, men bara en sup!

Det är inte så illa som det låter. Bara en sup, betyder inte det ni tror. Det står för SUPbräda!
Ska vi ta det från början kanske? 
Vi blev inbjudna till våra vänners sommarstuga i Belganet och hade i tidigt skede kommit överens om att jag skulle ta med min SUPbräda så Ann-Sofie och jag kunde ta oss en tur på sjön tillsammans. Nu är det ju bara det att vi bor i blåsiga Malmö så det där med att paddla omkring på sjön blev mindre och mindre lockande för varje dag som gick. Till slut bestämde jag mig för att det var direkt olämpligt, för kallt och rent av dumdristigt att ta med den.
Ack vad jag bedrog mig.
Sjön låg blank som en spegel denna dag, så pass att det nästan inbjöd till ett bad, fast vi sansade oss i tid......  Och inte var det speciellt kallt i luften heller. Så aldrig mer ska jag lämna suppen hemma! Om det inte är is på sjön vill säga.
Men Ann-Sofie hade ju sin, så en pytteliten tur blev det. En vinglig sådan, jag var livrädd att trilla i, jag hade inga mer torra kläder, och precis avnjutit varm choklad med rom, så det kanske påverkade en del också? Vad vet jag? 😂 Härligt var det i alla fall, både med den lilla turen och chokladen.
 
Det blev en långpromenad istället för en gemensam suprunda. Och den blev minst lika njutbar.
Dofterna, färgerna, stämningen. Det var så tyst och stilla så vi t.o.m. hörde vingslagen av en rovfågel som flög förbi. Oslagbart!
 
Stort tack Ann-Sofie och Mille för ett par fantasiska dagar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På tur med Jösse | Blekinge, Husbilsliv, Höst, Natur, Stand up Paddle, Uppleveser, Vänner | |
#1 - - Anna Christina:

Det är något särskilt med hösten och alla dessa färger och lukter. Älskar´t.

Svar: Det är det verkligen! 👍
Anneli Esseus

Upp