Back to were we started.

Oj oj oj, denna sista kväll i Palma kunde slutat illa. Första krogen vi bestämt att vi skulle äta vår sista middag på, hade stängt. Nästa hade inte det vi ville ha, tja då fick det bli nåt annat ställe då.....
Fast där hade dom heller inte det vi ville ha, så då flyttade vi, typ två meter åt höger, och hamnade där vi var igår, där jag åt den fantastiska svarta paellan. 😂
Inte mig emot, och nu jävlar skulle det ätas! Och det gjorde vi, vi beställde in så att kyparen stoppade oss till slut, vi skulle ska lugna oss efter tre tapas? Tre tapas, vad är det att komma med?
Fast nu snackar vi spanska portioner, inte dom där mikrominimala små sakerna vi får hemma i Sverige.....Å andra sidan är jag världsmästare på att äta kvällstid, så det blev två till.
 
Chevichen var heeeelt underbar, den Japanska bifftacosen med kimchi likaså. 
Gambas är alltid rätt, så det tog vi två. Patatas Bravas kunde vi faktiskt vara utan, men den tänkte vi hörde liksom till på Mallis. Men den är bättre på Kanarieöarna. Här är den bara trist faktiskt. Det kan också vara så att det är en helt annan rätt jag tänker på, minnet spelar mig kanske ett spratt.  
 
Mätta, lite fattigare, goa och nöjda beger vi oss hem till vår lägenhet, mysdress på och slappar en stund framför TV:n. Vid det dagset fylls gatorna av glada och pigga spanjorer, då ska dom ut och äta med familjen, men vi orkar inte mer nu. Imorgon väntar hemfärd och vi säger farväl för denna gång. Bye bye Palma, see ya!
 
 
Dörren tilll damtoaletten....😂
 
 
 
 
 
Resor | Annandagen, Jul, Livet, Resor, Restaurangbesök, Spanien, Ätbart | |
Upp