Utloggad

Jag har inte synts här på länge. Tänkte jag skulle förklara varför, om nu någon skulle undra...;)
 
På vintern brukar jag bli lite som en björn, jag går i ide. Jag brukar såklart ändå hålla mig uppdaterad via Kvällstidningar, TV-nyheter, Facebook, Instagram, bloggar mm, men nu är jag bara så trött på alla statusuppdateringar, filterbilder,  tränings och mattips, katter, hundar, barn, semesterbilder, bantningstips, kändisskvaller, gör si och gör så, och gud vet vad.  För att inte tala om all reklam. Jag är medietrött helt enkelt. 
 
Men mest är jag trött på vad som händer i världen och i det här landet. 
 
Vi har två galningar som styr i var sitt land, och våra egna politiker verkar också hålla på att balla ur ordentligt.
Trött blir jag också på alla PK-människor som verkar gå genom livet och blunda med ena ögat. Dessutom tar dom sig rätten att tala om vad andra ska tycka och tänka. Vad är det som händer? Politikerna ljuger för oss, nyheterna är vinklade och yttrandefriheten känns begränsad. Folk som vågar protestera blir kallade för bakåtsträvare, rasister eller tom nazister. Man plockar in dom i fack där dom inte hör hemma eller ens vill vara. Dom blir tysta för vem vill bli kallad för såna hemska saker? 
 
Har vi ändå inte gått bakåt i både tid och utveckling när vi tillåter att gamla människor inte får den vård de behöver, när våldtäktsmän får skadestånd och mördare går fria? Och är man rasist för att man tycker att invandringen blivit helt ohanterlig? Jag tror faktiskt inte det. Är man fascist för att man tycker att alla ska behandlas lika? Absolut inte.
 
Är det så här vi ska ha det i fortsättningen? Jag bara undrar. 
 
Det hjälper såklart inte att bara sitta på kammaren och klaga, inget förändras av det. Men just nu känns det bra att vara utloggad ett tag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upp