Berlin!

Denna otroliga stad, en stad som man aldrig blir riktigt färdig med. Här finns hur mycket som helst att se. Denna gång var vi dock inte på någon upptäcktsresa, bara feelgood för hela slanten. Och att må bra är inte svårt, om man inte äter för mycket vill säga, det är lätt att göra, den tyska maten är tung minst sagt..... ;)
Vackrast är det såklart när mörkret börjar sänka sig och vid den här tiden på året behöver  man ju inte vänta så länge på det. En "lagom" shoppingtur innan bara! Och ska man gå på en "lagom" shoppingtur här, gäller det att sortera bort en hel del butiker, dom tar nämligen aldrig slut. Här finns ALLT, och lite till. Även restauranger och pubar, man går varken hungrig eller törstig från den här stan. Helst besöker man en gammal inarbetad restaurang förstås, där tyskarna själva äter och dricker.
Obligatoriskt är en runda på översta våningen på KaDeWe, här på matavdelningen frotterar man sig med lyxiga champagner, hummerstjärtar, ostron och annat gott. För oss blev det en drink, vi hade ju nyss ätit..... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resor | |
#1 - - Per-Anders:

Ifjol vid den här tiden var jag och sambon till Berlin och kollad spå julmarknader. En trevlig upplevelse. Bästa julmarknaderna hittade vi i Charlottenburg och i Spandau.

Svar: Låter härligt Per-Anders!
Anneli Esséus

#2 - - Sassa:

Härliga bilder från en härlig weekend i Berlin. Dit kan man åka många gånger 👍🏻

Svar: Det kan man! :)
Anneli Esséus

Upp