Vi hade ingen aning

Två damer i sin näst bästa ålder promenerade i Köpenhamn i lördags. Än slank dom in i butikerna, än slank dom in på nån pub. (Det är ju otroligt viktigt att se till att vätskebalansen ligger på rätt nivå om man ska orka med serious shopping.)
Lyckligt ovetande var dessa damer, och alla andra som strosade omkring på stadens gator, om all den dramatik som utspelade sig i deras absoluta närhet. Tur var väl det. 
Av alla årets dagar valde vi just denna dag för en tur över Sundet, och av alla årets dagar valde en ung arg man att göra slut på någon annans liv.Att sprida terror omkring sig,  att hata. Och ta sig rätten att döma.
Livet är allt bra underligt ibland, och orättvist.
 
 
 
Köpenhamn
4
Anna

Ja, livet är underligt och föränderligt. Det känns inte bra med all ondska som pyser överallt. Men man får heller inte glömma det fina som faktiskt finns runt omkring och bland oss.

Skönt att damerna fick vandra i fina staden Köpenhamn lyckligt omedvetna om händelserna och inte hamnade mitt i dem.

Svar: Tack Anna.
Anneli Esséus

Rigmor

Jag vet inte hur man bäst ska bemöta denna ondska, och vilsenhet. Kanske är det just med att leva som vanligt, att inte låta det ta överhand. Köpenhamn är en fantastisk stad, väl värd att besöka och låta den just vara det, en njutning.
Kram kram

Svar: Visst är det så Rigmor, och vi tänker inte låta detta hindra oss nästa gång vi blir sugna på en tripp över sundet !Kram tillbaka till dig!
Anneli Esséus

Krönikören

Men herregud. Vilken tur de två damerna i sin näst bästa (?) ålder hade.

Svar: Visst hade vi Lotta!
Anneli Esséus

Rantamor

Så glad att ni inte var ännu närmare ondskan så att ni drabbats av den.

Tjingelingen från Rantamor.

Svar: Det är vi med Rantamor! ;)
Anneli Esséus