Copenhagen!

Det blev en tur över sundet idag, det är nåt speciellt med Köpenhamn, så är det bara. Shoppingen är betydligt roligare, danskarna är snäppet modigare än oss både vad det gäller kläder och design. Och inte att förglömma, alla dessa mysiga krogar och deras underbara små smörrebröd. En Tuborg och "en lille en" är heller inte fel. Vi startade på Jernbanecafeet, ett helt galet ställe, och då snackar vi skööööönt galet. Hög stämning vilket dags du än anländer...............;)
 
Fast nästa gång blir det nog bussen, omständigt att behöva tåg vid flygplatsen pga alla idkontroller. Ilandsproblem, jag vet, men är ju född bekväm.
 
 
 
Takdekorationerna på Jernbanecafeet, helt sjukt, här snålar man inte!
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Fest - Köpenhamn - Utflykter
1

Solskenskväll!

 Igår morse såg det minst sagt tråkigt ut när man tittade upp mot skyn, grått, grått, grått så långt ögat kunde nå. Men hur det nu var så försvann dom framåt kvällen och släppte fram en skön sol. Och vad gör man då? Jo, då går man såklart ut ur stugan för att ta tillvara på den lilla strimman av sommar som bjuds. Marchen gick till Kajuteriet på Limhamn. Ett bra val visade det sig. Alltså, vilken kväll!
 
 
 
 
 
 
Min råbiff, åååååh, den var underbar!
 
 
 
 
 
 
 
Drickbart - Fest - Restaurangbesök - Vänner - Ätbart
1

Midsommarkväll

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fest - Sommar - Vänner
3