Supporter

 
betyder  enligt svenska akademins ordlista beundrare, understödjare. Eller borde i alla fall, för mig och de flesta andra betyder ordet nåt helt annat. Idag har det fått ännu en innebörd, mördare. 
 
Så sorgligt, så onödigt och så vansinnigt idiotiskt. Hög tid för spelarna att säga ifrån. -Vi spelar inte en match till om inte detta förbannade beteende upphör! Det skulle naturligtvis gjorts för länge sen.
 
 
 
 
 
 

Blåa små hav

pryder gräsmattorna i våra parker. Underbart, ljuvligt och fantastiskt vackert. Och jag har bara två nätter kvar, sen lite ledigt. Ghaaaaaaaaaaa.......... så skönt det ska bli! 
 
 
 
 
 
 
 
Vår

Det oranga kuvertet

Idag är ingen bra dag.
Någon har hållit på att borra i en vägg vilket gjorde att jag inte fick sova så länge som jag borde efter nattjobbet, trots öronproppar kan tilläggas. Nu har han/hon slutat men jag är vaken. Och adrenalinstinn.
Jag har skrivit ett negativt laddat brev till vår bostadsrättsförening och kräkt ur mig lite ilska. Inte för borrandets skull naturligtvis, det finns andra saker som bekymrar mig. Men det största problemet kvarstår, jag öppnade det oranga kuvertet. Det borde jag inte gjort.
Det får bli ättestupan när man fyller 65.
 
 
 
 
 
 
3