Ångerfull!

Lena ville visa mig en handväska idag som hon tyckte skulle passa mig. Och visst gjorde den det, den skreeeeek Anneli. Naturligtvis fick den följa med matte hem.
Men nu är jag mycket ångerfull.......Jag skulle såklart köpt tillhörande plånbok också!  ;)
 
Nåvä, det får väl bli vid ett annat tillfälle. Efter shoppingrundan tog Lena med mig till sitt favoritställe Vanna Beach och, där stiftades lite nya trevliga bekantskaper, bla annat denna lilla fina vovve.
Och ovanför våra huvud vaktade en som hoppades på lite spill...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några timmar senare............
Inte fan kunde jag låta bli att cykeln till stan igen inte! En plånbok rikare och en peng fattigare. Fast är det nåt jag lärt mig så är det att jag inte ska skjuta upp sånt där. Hur många gånger har jag inte gått och dragit på beslutet och då finns varan såklart inte kvar, eller kostar det dubbelt upp. 
 
Så nu är shoppingnerven stillad för ett tag.
Tack gode Gud, amen.
 
 
 
Vänner
3

Allsång i Malmö?

Jovars, det går an minsann. Vi kan vi också, så det så. Om än i mindre skala, och engagemanget är inget fel på, inte alls. Platsen är Pildammsparken förståss och allsångsledaren är ett yrväder vid namn Josefin Johansson, husbandet The Mona Lisa. Bara brudar alltså, sköna sköna brudar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Utflykter
1

Det satt som en smäck!

Presenten, i form av ett te kryddat med äpple, tranbär, vanilj och en hel massa annat gott, smakade alldeles förträffligt denna sömniga morgon. Ett utmärkt sätt att börja en ledig dag. Tack!
 
 
 
 
Drickbart
2