Regn, regn och åter regn.

Det blir till att sitta inne idag. Kanske tända lite ljus och ta fram den där boken jag började på för ett tag sen.
 
 
 
 
 
 
 
5

Wonderful wonderful Copenhagen!

Det känns i luften så fort man stiger av tåget. Det är en speciell känsla i Köpenhamn, man kan inte ta på det, men det känns i hela kroppen. Och viker man av från Ströget så blir det ännu mer påtagligt. Det vimlar av små mysiga specialbutiker, timmarna försvinner snabbt och man har ändå inte hunnit se allt man hade velat. De enda som protesterar är fötterna, då sätter man sig på en uteservering och tar en kall öl, ett glas vin eller en kaffe om man så vill. Vilar en stund, tittar folk och bara är.
 
Vi hade en skön eftermiddag Lena och jag, och det utlovade regnet kom inte förrän framåt kvällen. Nöjda med vår dag klev vi på tåget hem och råkade hamna i en tyst vagn. Vi? Tysta? Hahahahahahaha, tillåt mig le.
Men det är en annan historia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3

SUP

 
står för Stand Up Paddle. Första gången jag såg detta tänkte jag att det där måste jag bara prova. Så jag tog en lektion och gav mig iväg på vågorna. Jo det var vågor den dagen, det var precis på gränsen att det blev inställt av just den anledningen. Fast jag såg det som bra balansträning, vilket ju behövdes, det blev några ofrivilliga bad den dagen kan man väl säga.
Igår kväll var jag med på en solnedgångstur. Behöver jag säga att det var magiskt? Vilken kväll och vilken upplevelse, det går inte att beskriva, det ska upplevas. Och det blev bara ett bad denna gång. Det tar sig sa pyromanen...
 
 
 Foto Anna Moana
 
 
I våra kvarter - Natur - Träning
3