Sommardrömmar

Regnet fullkomligt öser ner därute, jag drömmer om sommaren...
 
 
 
 

Bara för att

behålla känslan lite till gjorde jag en "Mallorcafrukost"....
 
 
 
 
Drickbart - Tips - Ätbart
3

Mallorca!

Vilken vecka vi haft, underbar! Vännen Sassa och jag har varit på träningsresa på Mallis, det har varit helt perfekt. Det finns verkligen ingenting att klaga på, absolut ingenting! Okey, det ska vara att dom inte hade löskokta ägg till frukost då, och det kan man ju leva med, inte sant? Resten av frukosten var ju rena drömmen, tänk dig att äta färska jordgubbar, kiwi, melon, ananas, grape och apelsin till frukost. Att få frossa i serranoskinka och goda ostar, bara det! Då kan det faktiskt kvitta med det där ägget.
För att inte tala om havregrynsgröten, den smakade ljuuuuvligt. Och sen när smakade havregrynsgröt ljuvligt undrar ni? Jo, denna gjorde faktiskt det, den koktes nämligen tillsammans med lite banan och russin, mjukt, lent, sött och gott, mmmmm............... Det ska jag definitivt att testa hemma.
Inte en enda gång har man haft "svullomage", och jag lovar, vi har ätit massor! Men det har varit bra mat, inga feta såser, inga snacks. Fast en del vin förstås.....
 
Nu ägnade vi oss inte bara åt mat, vi tränade också. Minst tre pass om dagen. Det fanns många pass att välja på, exempelvis Yoga, (på taket på hotellet, nio våningar upp, ni kan ju tänka er utsikten, eller?) Wateraerobics (det är bara ett häftigare namn för vattengympa), Core, Zumba, eller Minute Body. En del hårda pass, en del lite lättare, perfekt om man som jag vill vara med på alla. 
 
Att få vara här så tidigt innan alla turister fullständigt översvämmar stället har varit härligt, ön blommar och inte lika mycket trängsel. Och aldrig förr har jag sett så mycket genuin spansk mat. Överallt ser man små tapasbarer. Var är alla dom på  sommaren? 
Jag måste erkänna att jag tidigare inte blivit så jätteimponerad av Spanien som resmål. När vi varit där har man verkligen fått leta efter spansk mat och när man äntligen hittat nåt så har det varit Paella, inget annat. Inget fel på Paella, inte alls, men det finns ju så mycket mer av den spanska maten att visa upp. Trist! Bara tyska korvar och engelska frukostar överallt. (Utom i Palma då. En underbar stad, där skulle jag faktiskt kunna tänka mig att tillbringa min pension. Sitta på  cafee´r och tapasbarer, dricka rose´och bara glo på folk.)
Lanzarote har dock varit ett undantag, den ön känns fortfarande lite genuin på nåt sätt. Kan inte riktigt sätta fingret på det, kanske mer en känsla bara.
 
Den här veckan har givit så otroligt mycket, jag har fått ny energi, inspiration och framför allt motivation. Och så bra jag mått! Det här gör jag gärna om.
Ska bara bli spännande att se hur länge den motivationen håller, hahahahahaha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Kerstin Skevarp
 
 
Bästa personalen ever! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tips - Träning - Vänner - Ätbart
2