Själen tar glädjeskutt!

Herregud, det är faktiskt bara februari och vi är redan ute med husbilen. Detta väder som överraskade oss stort gjorde att vi inte längre kunde hålla oss. Förra året gjorde vi vår första tur i mars. 
27:e februari och man kan gå utan jacka ute. Inte hela dagen kanske, men ändå!
Jajajaja, de kommer inte att hålla, det fattar jag också, men denna försmak, detta ljuvliga väder som påminner oss på vad som komma skall, det är så välkommet.  Kan inte hjälpa att både hjärtat, själen och benen tar långa långa glädjeskutt.
 
Första helgen blev det alltså en tur till Rigeleje, en plats som vänner rekommenderat och som vi tidigare aldrig besökt. Alltid kul med nytt. Rigeleje ligger på Österlen, som ju är en stor favorit, nånstans mitt mellan Åhus och Kivik vid Hanöbukten. 
Mysigt, vackert och precis lika trevligt som vi förväntat oss. Kontrasterna är stora, det ligger fortfarande snövallar kvar på stranden, en mycket underlig känsla. Jag låtsas helt enkelt att jag inte ser det. 😉
Vi lär återvända, här är vackert, fin strand och massor av sköna vandringsleder att ta sin morgonjogg på, eller promenera om man vill det såklart. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lycka, På tur med Jösse | Husbilsliv, Natur, Nya upptäckter, Plåtis, Skåne, Österlen | |
#1 - - Barbro:

Ett inlägg som är som den allra finaste och bästa terapin. Jag blir alldeles varm om hjärtat. . .

Svar: Åh, tack, vad fint skrivet av dig! Tack så innerligt Barbro!
Anneli Esseus

Upp