Tänk vad en SUP kan göra för själen ändå!

Helgen har gått i fridfullhetens tecken, och det mycket tack vare ett par SUPar, och med det menar jag Stand Up Paddle-brädor, inget annat. 
 
Vi har varit hos kompisarna Ann-Sofie och Mille,  och i deras fina stuga i Bälganet, Blekinge. Det har varit mat, fika, mat, en skogspromenad, mat, lite krocketspel och sen lite mat till. 
Om det varit bra? Gissa tre gånger...... 😅
Speciellt SUP-turen i solnedgången, magisk! Och så härligt att ha nån mer att paddla med, vi är ju inte så många tanter som ägnar oss åt denna ljuvliga sysselsättning. Tyvärr.
 
Vi backade in vår nya Plåtis i deras trädgård, sen var det bara att börja njuta. Och som vi njutit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna fantastika skapelse, som ser ut som ett fågelbad i sten, är faktiskt en stubbe som filats och nötts under årens lopp. Så otroligt vacker och len som putsad marmor. Naturens konstverk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Och bilden på mig har Ann-Sofie tagit, tack Ann-Sofie!)
 
 
 
 
 
Möten, På tur med Jösse, Vänner | Blekinge, Husbilsliv, Höst, Natur, Plåtis, Stand up Paddle, Uppleveser, Vänner, Ätbart | |
#1 - - Carina Jacobsson:

Oj vad det verkar vara en rolig hobby/sport...är tyvärr alldeles för feg för att hamna i kallt vatten....bbrrrrrr...fryser bara jag tänker på det!

Tjusiga bilder!!

På återseende/Carina Jacobsson

Svar: Det är klart att man trillar lite i början, men när du är van och paddlar i lugnt vatten är risken väldigt liten att ramla i. Dessutom hinner du inte reagera när du väl gör det och känner alltså inte kylan. 🤣🤣🤣 och om vi ska vara riktigt ärliga, så kallt är det faktiskt inte. Jag tycker du ska prova! ❤
Anneli Esseus

Upp