13 sekundmeter

Det blåser idag. Ordentligt. En liten promenad har vi gått men annars har vi mest hållt oss inne i  Jösses sköna värme. Och utsikten, den kan ju ingen ta ifrån oss. 
 
Lite tankar om dagen, började med att titta på Nyhetsmorgon i Tv 4, älskar det, vakna lite stilla till lite nyheter och en rykande varm kopp kaffe. Fortfarande med mysdress på. 
 
Idag var det en inslag angående de apatiska barnen, skriven av Ola Sandstig. Och jag reagerade starkt på Jenny Strömstedts reaktion på denna. Hon var vass i tonen, väldigt kritisk och faktiskt, som jag upplevde det, lite hånfull. Why??? 
Sen kom jag på varför, det var ju tack vare mediadrevet, vilket hon ju tillhör i allra högsta grad,  som detta blev så fruktansvärt infekterat. Det måste såklart vara riktigt skämsigt att ha bidragit till detta. Inte många vågade protestera, det rådde en tystnadskultur av sällan skådat slag. 
Skäms Jenny, erkänn istället att du, som så många,  andra gick på det! Gör om och gör rätt. 
 
 Andra tankar? Nja, inte mer än att jag funderat på varför det är så mycket härligare att sitta i en husbil än hemma i soffan, tom när du knappt kan gå ut?! Mycket underligt kan tyckas. 
 
Men det måste bero på att; MAN ÄR LEDIG! PÅ RIKTIGT! Man kan inte tvätta, inte städa, inte putsa fönster, inte rensa i skåpen, behöver inte vika tvätten, inte plocka ur diskmaskinen eller nånting liknande. Man är verkligen LEDIG! PÅ ALLA PLAN. 
 
Nåväl, det var dagens ord i detta forum, tack och på återseende!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På tur med Jösse, Tankar och funderingar | Husbilsliv, Höst, Plåtis | |
Upp