Skanör Falsterbo

Förra helgen åkte vi för ovanlighetens skull inte iväg med Jösse, det var skitväder hela helgen så vi tänkte att vi faktiskt kunde vara hemma en helg för en gångs skull. Det kändes helt rätt.
Desto skönare denna onsdag då vi kunde dra iväg med husbilen under en blå himmel igen. 
 
Vi bor på en camping i Falsterbo, stannar här ett par nätter för att sen dra vidare mot västsidan till. Vi firar med god mat  och gott vin. Och vackra vyer, såklart. 
 
Det märks att det börjar bli mer folk på campingarna nu. Därmed påminns vi också om varför vi gärna undviker dom sommartid. Är det inte ett gäng med ungdomar i ett förtält bredvid som spelar hög musik (helst med en bas som får hela benstommen att krampa), så är det ett par skrikiga, bortskämda ungar som vill ha glass, godis eller bara som dom vill helt enkelt. Kan också vara nån  jävla bjäbbhund som skäller på allt och alla som rör på sig, fiser inom en radie på en kilometer eller helt enkelt bara finns till. (Där ligger ju jag riktigt illa till, gillar att gå omkring och småfisa lite........😂)
Det är då vi helst försvinner nån annanstans. Det börjar bli gränsfall nu, men ännu så länge funkar det......
 
 
 
 
 
 
 
Ditten och datten, På tur med Jösse | Husbilsliv, Resor, Skåne, Ätbart | |
#1 - - Anna:

Vad härligt det såg ut, jag läser just nu en bok som ska utspela sig i Skanör, har inte googlat upp för att se hur denna plats ser ut, tack att du delade med dig dig av miljön. Passa på nu ja innan alla dundrar in på campingen, särskilt en tid som denna! Njut och hoppas ni får det fint, kram

Svar: Tack Anna, kul att jag kunde vara till hjälp! 🤗Och vist ska vi njuta! ❤
Anneli Esseus

Upp