Två dagars vila

Just nu ligger vi på en ordinär campingplats, ni vet dom där vi egentligen inte gillar. 😉
Men denna sommar har det blivit lite campingar, eftersom vi har fått jaga platser och alla ställplatser är fulla. Och just nu behövde vi en tvättmaskin, vi har ju varit på luffen i över 3 veckor nu så att vaska av lakan och handukar känns rätt bra, faktiskt rätt nödvändigt om jag ska vara ärlig. 😅
Vi ligger på Caravan Club Camping Örlen, som ligger strax utanför Tibro, Västra Götaland. En mycket fin och välordnad camping har det visat sig. Vi trivs alldeles förträffligt här, vacker utsikt, bra service och fina omgivningar. Nya mjuka fina stigar att vandra på. En sjö med vackra bryggor, vad önskar man mer?
Sol, för fan! Och värme!  Just nu öööööser det ner här........
 
 
Alltså 2020 är ingen hit direkt. Och då har vi det bra! Jag tycker synd om alla som inte kommer nåntans, man kan inte gå till stranden, för är det inte fullt med folk, så är det för kallt. Du kan inte gå på konserter eller andra stora sammankomster. Sånt som gör sommaren så skön och minnesvärd. Förbannade Corona.
Och kunde vi inte få en varm och solig sommar som en liten kompensation? Jag vet massor av människor som behöver just det, hur ska alla orka? Och om det nu kommer en andra våg? Jag bävar, folk kommer att bryta ihop fullständigt. I alla fall dom som jobbar inom vården, och av förklarliga skäl är det ju dom som står just mig närmast. 
 
Efter att ha tittat på vädret på TV:n blir man lite deppad, vädret gör ingen glad. Vi drar österut för att så sakteliga dra oss hemåt. (Hade ju velat åt väster!)
Vi får se var vi hamnar imorgon. Fortsättning följer....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På tur med Jösse, Svemester | Husbilsliv, Natur, Nya upptäckter, Sommar | |
Upp