Regn, blåst och ett bröllop

Så har snart vår första vecka på vår 5 veckors "husbilsluff" förflutit. Än så länge har det väl inte direkt levt upp till våra förväntningar, i alla fall inte vad det gäller vädret. Och det är ju det som är problemet, man vill uuuuuuut, ut i naturen, ut och grilla, bada och sola.
Men än så länge har det bara regnat och blåst, och blåst och regnat igen. Jag har iofs tagit en och annan joggingtur, och då är det ju bara en fördel att det inte är för varmt. Och lyssnat på böcker förstås. Inte så kul för maken kanske, för helt plötsligt svarar jag inte när han pratar med mig, helt enkelt för att jag har lurar i öronen och inte hör honom.  Nåväl, efter alla våra år tillsammans kan vi teckenspråket ganska bra, så det brukar lösa sig ändå. 

Men att sitta ute och njuta har inte varit på tal.
Enda trösten är väl att det varit likadant överallt, i alla fall i södra änden av vårt avlånga land.
Ja, jag vet, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Det där lyssnar jag inte på just nu. Tjafs.

Men en fördel har det haft, jag har hunnit redigera alla bilder jag tog för nån vecka sen, på ett vackert bröllop hos vänner i Blekinge skärgård.  Och dom hade tur med vädret! Just den dan sken solen från en klarblå himmel till mitt förtret......😜 Att fota i solsken mitt på dagen är ingen höjdare direkt.
Men underbart för bröllopsparet förstås, må all lycka vara med dom! Och tack för förtroendet! 

Min absoluta favoritbild kommer här. Rent tekniskt är den helt kass, grynig, dålig skärpa och allt annat ni kan hitta på, men jag gillar den ändå. En proffsfotograf hade slängt den här, men jag behåller den, jag är ju amatör och begriper inte bättre.
 
Det är stämningen i denna bild jag älskar, kanske för att just denna stund var så innerlig mellan paret. Jag var ju där, jag såg, kanske är det bara därför.

Men nu är jag redo för lite nya äventyr, ge mig lite värme och sol nu så jag kan ut på min SUP-bräda! Pleeeease! Sommaren är kort!
 
 
Upp