För andra gången

ligger vi på en camping i Mölle, en fantastisk camping enligt oss, med allt man kan önska sig i serviceväg. Men vad har vi nybörjare att jämföra med? Ingenting! Men bara det att få duscha utan att stoppa i poletter eller femkronor i en automat är guld. Om man nu ska ligga på en camping vill säga. Målet är ju att kunna fricampa, dvs att vi kan ställa oss precis varsomhelst. Utan att vara beroende av elstolpe som vi är nu. Men det problemet löser sig om ett litet tag då vi ska lämna in bilen för diverse småfix.
 
Som sagt, här har vi varit förut och hit tänker vi återvända många gånger än, här finns så mycket vandringsstigar att gå, och jag vill se så mycket av dom som möjligt. Dessutom ligger det inte så långt bort, vi kör lätt hit på lite drygt en timme. 
Perfekt om man bara har ett par dagars ledigt och inte bara vill ligga på vägarna.
 
Idag tog vi en fin cykeltur ner till Mölle, sen vandrade lite på en av Kullabergs fina leder. 
Efter en cykeltur på nån mil, vandring några kilometer kände vi oss ganska nöjda och på väg hem besökte vi Krukmakeriet, en oas av växter, krukor, vacker miljö, mat och goda drinkar. Sen tog vi oss i kast med den långa sega backen hem till campingen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På tur med Jösse | Foto, Kullahalvön, Natur, Resor, Skåne, Tips, Utflykter, Vår | |
Upp