Om att andas igen

Vintern släppte taget, äntligen. Idag har det varit riktig vår i luften, så efterlängtat, så underbart ljuvligt. Vi tog en långpromenad utmed havet och avslutade med en lunch på Fiskerökeriet i Limhamn. Dagen hade inte kunnat bli bättre än så här, jag lovar.
 
Vintern har var lång och tidvis ganska plågsam i sin envishet. Men idag hände något, livsandarna vaknade till liv igen, luften var befriande fri  från både regn, tjocka moln och dis.
Himlen blev bara blåare och blåare under dagen, välkommen kära du. Som vi saknat dig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto - Natur - Vänner - Vår
3
Rantamor

Men så underbart ni hade på er promenad, och nu när bilden var större gissar jag på att dom gula blommorna är gulsippor ??
Och små kissarna mjuka fina vårliga...
Å svanen är vitare än vit.
Fanns det ingen båt vid Limhamn som hette Majgull ??
Vi har promenerat vid havet idag ute på Järnäsklubb och det var så soligt och så varmt, men det skulle ju bli kallare igen till helgen så vi får njuta av det lilla här uppe ännu.
Men vi njuter och tar inget för givet !!!!

Ha det gott hälsa Staffan.
Kram från Rantamor å Rantafar.

Svar: Nä, det var inte gulsippor, det var vintergäck. Men det är kanske samma sak??? Vad vet jag, stadsbor kan ju inte det där med blommor direkt. Hahahahahahahaha! Var inne på din blogg och förfasar mig över all snö ni har. Huuuuuu! Men barnen, dessa underbara små liv, dom skiner ju som små solar så det gör ju inget att det ser kallt ut. Kram på er!
Anneli Esséus

Krönikören

JA! Underbart!

Svar: Och idag har det faktiskt varit ännu finare, men jag skulle ju jobba så det blev ingen fototur idag.
Anneli Esséus

Sassa

Underbart vackra bilder, man blir lika glad som kvinnan på bilden.
Ja oj vad vi längtar...

Svar: Äääääääääääntligen, och det säger man ju varenda vår. Det är den här årstiden som är bäst egentligen, nu när vi har allt framför oss.
Anneli Esséus