SUP

 
står för Stand Up Paddle. Första gången jag såg detta tänkte jag att det där måste jag bara prova. Så jag tog en lektion och gav mig iväg på vågorna. Jo det var vågor den dagen, det var precis på gränsen att det blev inställt av just den anledningen. Fast jag såg det som bra balansträning, vilket ju behövdes, det blev några ofrivilliga bad den dagen kan man väl säga.
Igår kväll var jag med på en solnedgångstur. Behöver jag säga att det var magiskt? Vilken kväll och vilken upplevelse, det går inte att beskriva, det ska upplevas. Och det blev bara ett bad denna gång. Det tar sig sa pyromanen...
 
 
 Foto Anna Moana
 
 
I våra kvarter - Natur - Träning
3
Rigmor

Åhhh...det där såg jag i ett tvprogram! Måste vara en otrolig känsla när man väl lyckas...!! För mej är det uteslutet, har noll balanssinne, skyller på att jag har något fel i innerörat...Vilka bilder sen...!!
Trevlig helg!!
Kram kram

Svar: Tack så mycket Rigmor, det var underbart. En kväll att minnas för alltid!
Anneli Esséus

Sassa

Ser jätteläckert ut! Å fina bilder även om inte du var fotograf...

Svar: Det var så härligt Sassa, nästan magiskt!
Anneli Esséus

Per-Anders

Ser häftigt ut. Är det inte svårt att hålla balansen? På den ena bilden ser brädan i alla fall ut att vara hyfsat bred.

Svar: Brädan är knappt 80 cm bred, jo nog var det lite trixigt. Man är ju inte tjugo längre, men bara man slappnar av så går det ganska bra. Första gången trillade jag i rätt många gånger kan jag tala om. Andra gången var det lite lättare mycket beroende på att det var plattvatten som dom säger, hahahahahaha!
Anneli Esséus